Marius Fabre
Al meer dan 110 jaar produceert Marius Fabre in de Provence, Zuid-Frankrijk zijn plantaardige, natuurlijke zepen en ECO gecertificeerde lichaamsverzorgende producten op een ambachtelijke wijze.
Sinds 2013 zijn, mede op verzoek van velen, deze fantastische producten ook in Nederland verkrijgbaar. Veel mensen hebben last van een geïrriteerde huid door het gebruik van zeep en lichaamsverzorgende producten. Aan de meeste producten worden chemische stoffen toegevoegd, iets dat niet altijd duidelijk blijkt uit de beschrijving op de verpakking. Deze chemische stoffen dringen door in de huid en veroorzaken huidallergieën en andere gezondheidsproblemen.

Natuurlijk zonder toevoegingen
Marius Fabre werkt met zuiver natuurlijke plantaardige ingrediënten, zonder toevoegingen van chemische herkomst, parabenen, kleurstoffen, en conserveringsmiddelen  De producten zijn niet op dieren getest, duurzaam en milieuvriendelijk.

De producten houden uw huid gezond, drogen uw huid niet uit, verzorgen en voelen weldadig aan. De klassieke Marseille zepen van Marius Fabre zijn geschikt voor de allergische en gevoelige huid en zelfs voor de tere babyhuid. De zuivere olijfolie zepen, ook bekend onder de naam Savon de Marseille, zijn eveneens heilzaam voor mensen met eczeem en psoriasis.

Stijlvolle verpakking
Naast het feit dat de Marius Fabre producten een weldaad zijn voor uw huid, zijn ze dat ook zeker voor het oog. Alle producten zijn stijlvol vormgegeven en staan prachtig op uw wastafel of aanrecht.

© 2015 - 2021 Mrs. Wizzle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel