Welkom in de wondere wereld van Lily-Flame Candles. Lily-FLame is gepassioneerd over het maken van kaarsen die een twinkeling in je oog brengen, een lied in je hart en een prachtige geur in je huis.
Ze besteden talloze uren aan het selecteren van de juiste combinatie van geur, naam en pakketontwerp.
Het is tenslotte die perfecte mix van een heerlijke geur, een opvallende verpakking en leuke, vriendelijke namen die de kaarsen zo speciaal maken en die de belofte waar maken dat Lily-Flame een glimlach in je huis brengt!

De geurkaarsen zijn handgemaakt.
65% mineral wax and 29% vegetable triglycerides.

Lily-Flame is een Britse fabrikant van geurkaarsen. Vanuit het landelijke Somerset, midden in de ruige omgeving van Glastonbury, werkt een klein team van 20 ambachtelijke kaarsmakers aan de fraaiste en fijnst geurende kaarsen van het land.

Laat kaarsen nooit branden als je ze niet kunt zien en let erop dat ze op een stabiele stevige ondergrond staan. Hou er rekening mee dat kaarsen in blik warm worden en dus op een plek moeten staan die daartegen bestand is. Laat nooit kaarsen branden waar kinderen of dieren bij kunnen. Houd kaarsen verwijderd van tocht en alles wat vlam kan vatten. Houd de lont kort en laat geen brandbaar materiaal in het kaarsvet vallen, zoals een stukje lucifer of lont.
Laat de kaarsen niet langer dan 3 uur achter elkaar branden en dan als laatste......veel van de kaarsen ruiken zo lekker dat je ze misschien wel zou willen opeten.... maar dat moet je ook maar niet doen ;-) 


 

 

Sorteer op
Sorteer op
© 2015 - 2021 Mrs. Wizzle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel